biografia.jpg

 

 

Teresa Miarnau Gaya, sóc lleidatana de naixement, barcelonina d’adopció, catalana i ciutadana del món.

La inclinació per la pintura des dels 14 anys em va portar a estudiar interiorisme i a exercir com a interiorista. Finalment he tornat als orígens, on la pintura és la meva activitat principal.

La meva trajectòria pictòrica va des de la construcció de projectes, perspectives i dibuix clàssic fins a la recerca d’una expressió personal del color, de les formes i de la composició, on el color és el protagonista.

Des de l’any 1988 fins al 1991, he tingut el guiatge del pintor Ismael Font. Durant aquest període vaig participar en diverses exposicions col·lectives i també en vaig fer dues d’individuals: al Rebost de Maria, a Barcelona, i a Sa Nostra, a Pollença.

A partir de l’any 2005, el pintor Xavier Martínez està facilitant la meva evolució. En aquesta segona etapa he fet una exposició individual amb els temes del Nepal a la Casa Orlandai de Barcelona per tal de recollir fons per al projecte de l’Organització Nepal Aki.

Per mi la pintura és una forma d’expressió i també un mitjà de comunicació i, per tant, és important mostrar l’obra als altres.

El meu desig és acostar-me a l’art que fan els grans artistes, que va més enllà del que està establert i obre nous horitzons.


Veure Obra